Erotickles
TMF Poster
בואו נאסוף את הקהילה בישראל!
היי חבר'ה!
אם יש קהילה פעילה בישראל - אני לא יודע עליה! וזה דווקא מוזר, כי במהלך השנים צצו ונעלמו די הרבה קבוצות ואנשים דוברי עברית!
נראה שהטעות שלנו עד עכשיו, היא שהיות ואנחנו ברובינו גברים המחפשים נשים - ראינו בכל התכנסות או קבוצה שמתאספת הזדמנות אישית לנסות ליצור קשר עם מעט הנשים שהופיעו בה...
ואם לא היו נשים - כולם סגרו את החלון ופתחו פורנהאב!
בואו ננסה את זה אחרת:
כרגע, יש בעיקר גברים, כי גברים נוטים לחפש את זה באופן מפורש, וגם האתרים בעניין מכוונים להיות בעיקר אטרקטיביים לגברים...
אני מציע גישה אחרת:
מוזמנים לחלוק תגובותיכם - אבל מספיק גם רק להגיד "אני" - כדי שנראה שאתם כאן 🙂
אז בואו נתחיל להאסף, ונראה מה אפשר לעשות משם! מה אתם אומרים?
היי חבר'ה!
אם יש קהילה פעילה בישראל - אני לא יודע עליה! וזה דווקא מוזר, כי במהלך השנים צצו ונעלמו די הרבה קבוצות ואנשים דוברי עברית!
נראה שהטעות שלנו עד עכשיו, היא שהיות ואנחנו ברובינו גברים המחפשים נשים - ראינו בכל התכנסות או קבוצה שמתאספת הזדמנות אישית לנסות ליצור קשר עם מעט הנשים שהופיעו בה...
ואם לא היו נשים - כולם סגרו את החלון ופתחו פורנהאב!
בואו ננסה את זה אחרת:
כרגע, יש בעיקר גברים, כי גברים נוטים לחפש את זה באופן מפורש, וגם האתרים בעניין מכוונים להיות בעיקר אטרקטיביים לגברים...
אני מציע גישה אחרת:
- אם אתם רואים את זה - מספיק שתגידו "אני" - כדי שנדע שאתם כאן!
- אם אתם מכירים מישהו/י/ם/ן שבעניין אבל לא פה - מישראל - ספרו להם שאנחנו מנסים להתאסף כדי לראות איך מקדמים את הקהילה בארץ!
- ואז, בואו נתחיל לדבר: האם יש בינינו אנשים שמייצרים תוכן לגבי הפטיש? לאו דווקא כסטודיו - אלא תוכן כתוב, שפונה כלפי חוץ כדי לעניין מתעניינים פוטנציאליים? האם אנחנו בארון? מה אנחנו יכולים לעשות - גם אם אנחנו בארון - כדי להרחיב את הקהילה ולהפוך אותה מגוונת יותר - גם מגדרית?
- ובכלל, הגיע הזמן שנפסיק להיות כל כך לעצמנו בעניין הזה. מסתמן - שעד עכשיו - האסטרטגיה הזו לא מביאה אותנו לאן שאנחנו רוצים ויכולים להיות בו!
מוזמנים לחלוק תגובותיכם - אבל מספיק גם רק להגיד "אני" - כדי שנראה שאתם כאן 🙂
אז בואו נתחיל להאסף, ונראה מה אפשר לעשות משם! מה אתם אומרים?